Kirjoittelu jatkuu

Tämä kirjoitus tulee melkein vuoden myöhässä, mutta ei se mitään. Asia koskee sitä, että sain viime vuoden elokuussa yllättävän, mutta miellyttävän pyynnön kirjoittaa laitekokeiluja Sulantoblogiin.

Hetkinen, mikä Sulantoblog? Sulantoblog on yksi suomen luetuimpia, ellei luetuin valokuvausaiheinen sivusto. Tutustuin blogin ylläpitäjään Matti Sulantoon joku vuosi takaperin, käydessäni hänen ja Jyrki Vesan työpajalla Helsingissä.

Pikakelaus kyseistä työpajasta viime elokuuhun näyttää useamman osallistumisen Matin työpajoihin sekä oman valmistumiseni valokuvaajan ammattitutkintoon. Tosiaan elokuussa sain sitten yllättävää postia, jossa kysyttiin mielenkiintoani kirjoittaa laitekokeiluja kyseiselle sivustolle. Vastausta ei tarvinnut miettiä kovinkaan montaa kertaa, joten suostuin mielelläni.

Ilokseni toimenkuvani Sulantoblogissa ei lopulta rajautunut pelkkiin laitekokeiluihin, vaan olen päässyt kirjoittamaan myös hieman monipuolisempaa valokuvausaiheista juttua. Näistä tähän mennessä suosituin lienee Matin kanssa yhteistyössä kirjoitettu ”Kameraostoksilla kodinkoneliikkeessä”.

Nyt kun kotisivuni päivittyivät noin viikko sitten uuteen uskoon, niin ajattelimme web-gurun kanssa tehdä jotain myös blogille. Oli nimittäin masentavaa katsoa hiljaista blogia tällä sivulla, kun kuitenkin kirjoittelen tasaisen varmasti monenlaista juttua toisaalle. Toki tännekin tulee joskus jotain, mutta 95% juttuni tullaan julkaisemaan jatkossa Sulantoblogissa. Ratkaisimme ongelman siten, että täällä blogissa näkyy aina muutama ensimmäinen rivi Sulantoblogin jutuistani ja linkki, josta jutun pääsee lukemaan.

Aikaisemmat kirjoitukseni Sulantoblogiin löytyvät helposti Sulantoblogin hakutoiminnolla.

Eli kiitos kaikille vattiblogia lukeneille ja toivottavasti pysytte kanavalla näiden uudenlaisten juttujen merkeissä. Mukavaa kesän odotusta koko köörille! 🙂