Hetki 10.7.2017

huomenlahja-boudoir-jyvaskyla-4

Järjestän Loihtimon kanssa Hetki-kuvauspäivän Jyväskylän Solo Sokos Hotel Paviljongissa 10.7.2017.

Hetki on ammattitaitoisen tiimin toteuttama boudoir-kuvaus. Yhdessä luomme kuvaukseen ihanteelliset lähtökohdat, jotta sinä voit hehkua pääosassa.

Kaikki alkaa suunnittelusta, jossa käymme lävitse toiveesi ja palvelun yksityiskohdat.

Kuvauspäivänä vietämme kanssasi kolme tuntia. Tänä aikana Loihtimon ammattilainen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikin ja kampauksen. Minun tehtäväni taas on kuvata parhaat puolesi opastaen sinua vaihe vaiheelta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hetki-kuvaukset tehdään yhdessä Jyväskylän upeimmista sviiteistä Solo Sokos Hotel Paviljongissa. Olemme varanneet erillisen huoneen laittautumiselle ja sviitin itse kuvaukselle. Moderni, mutta aistikas sisustus, suurista ikkunoista tulviva valo ja avara tila tarjoavat ihanteelliset olosuhteet luoda upeita teoksia.

Boudoir-kuvat sopivat erinomaisesti henkilökohtaiseksi huomenlahjaksi. Muita sopivia käyttökohteita ovat esimerkiksi vuosipäivä-, tai syntymäpäivälahja. Joskus on myös hyvä olla upea vain ihan omaa itseään varten.

Kuvat eivät ole koskaan valmiita eivätkä oikein todellisiakaan näytöltä katseltuna. Siksi Hetki – boudoiriin sisältyy seitsemän aidolle taidepaperille vedostettua kuvaa elegantissa lahjarasiassa.

huomenlahja-paviljonki-3

huomenlahja-paviljonki-1

Muistathan ilmoittautua pikaisesti, sillä päivään mahtuu ainoastaan neljä kuvattavaa. Ilmoittautumiset jussi(at)jussikoskela.fi tai 040 829 0557.

Hetken hinta on 390€, joka sisältää suunnittelun, meikin, kampauksen, sviitin kuvaustilaksi, kuvauksen ja 7 taidepaperivedosta lahjarasiassa.

Hetki-asiakkaat saavat myös -10% alennuksen Jyväskylän Liivi- ja sukkapisteeltä sekä erikoistarjouksen hää/-polttarimajoitusta varten Solo Sokos Hotel Paviljongista.

Terveisin,
Jussi, Anni ja Salla
nauha

R & J – Häät Majakoskella

Moi!

Nyt kun ensilumet ovat kerenneet satamaan ja sulamaan, on hyvä hetki palata vielä menneen kesän hääkuviin.

Roosan ja Juuson häät juhlittiin Jyväskylässä. Vihkiminen oli Taulumäen kirkossa ja juhlat Majakoskella. Majakoski juhlapaikkana taas on muuten varma valinta. En muista koskaan kuulleeni, että pareilla olisi ollut suurempia ongelmia heidän asiakaspalvelunsa kanssa. Itsekin olen sinne aina joskus jotain tavaroitanu unohtanut ja aina ne ovat palanneet oikealle omistajalleen. 🙂

Hääkuvauksen yksi hauska puoli on se, että pääsee näkemään erilaisia juhlia. Vaikka hääjuhlat Suomessa noudattavatkin pitkälti tiettyä kaavaa, on variaatioita silti lukemattomia. Roosan ja Juuson häät muistuttivat itseasiassa vähän omia häitäni jo useamman vuoden takaa. Pari oli järjestänyt vierailleen upeat tarjoilut aikataulutettujen ohjelmien jäädessä vähemmälle. Vapaalle seurustelulle taas oli varattu suurin osa illasta. Aikataulutus toimi upeasti ja tuntui, että vierasväki loi illan ohjelman vähän kuin itseksiään. Oli naurunremakkaa, tanssia, hassuttelua ja romantiikkaa.

Olen toki ollut myös monissa huikeissa häissä, joissa on ollut tosi paljon valmiiksi mietittyä ohjelmaa. Häät ovat varmaan vähän kuin vaate, upeinkaan asu ei näytä hyvältä, jos se ei sovi käyttäjälleen.

Tätä lukee varmaan useampi ensi tai sitä seuraavana vuonna avioituva pari, niin heille heitän tämän pohjalta vinkin, että tehkää häistä juuri teidän näköisenne. Ei ole niin hassua ohjelmanumeroa, että sitä ei kehtaa järjestää tai niin tärkeää perinnettä, etteikö sitä voisi skipata, jos ratkaisu vain tuntuu teistä oikealta. Häät eivät ole suorituslaji, vaan juhla teille ja lähimmäisillenne. 🙂

Mutta sitten taas asiaan, eli itse kuviin. Toivottavasti pidätte. 🙂

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-2

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-4

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-5

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-6

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-7

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-8

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-9

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-10

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-12

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-13

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-14

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-15

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-16

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-17

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-18

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-19

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-20

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-21

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-22

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-23

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-24

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-25

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-26

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-27

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-28

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-29

haakuvaus_jyvaskyla_taulumaki_majakoski-30