Nicole & Jesse – hääkuvaus Kuohulla, Jyväskylässä

Tajusin juuri, että on mennyt pieni tovi, kun tänne blogin puolelle olen viimeksi laittanut isomman kuvasarjan. Nyt tahtoisin korjata tilannetta ja näyttää osan alkukesästä tehdystä Nicolen ja Jessen kuvasarjasta.

Näitä kuvia varten käytiin palaverin yhteydessä tutkimassa sopivat kuvauspaikat jo etukäteen juhlapaikan läheltä. Yleensä tutkin kuvauspaikkoja itsekseni, mutta pieni kävely hääpalaverin yhteydessä ei ollut lainkaan huono idea. Tulen käyttämään tätä varmasti jatkossakin.

Itse kuvauspäivänä sattui olemaan vielä hyvä keli ja hääpari keskittyi toisiinsa niin, että taisivat varmaan unohtaa minun läsnäoloni välillä kokonaan. Ainakin kuvissa on minusta aika kiva fiilis. 🙂

Hetki 10.7.2017

huomenlahja-boudoir-jyvaskyla-4

Järjestän Loihtimon kanssa Hetki-kuvauspäivän Jyväskylän Solo Sokos Hotel Paviljongissa 10.7.2017.

Hetki on ammattitaitoisen tiimin toteuttama boudoir-kuvaus. Yhdessä luomme kuvaukseen ihanteelliset lähtökohdat, jotta sinä voit hehkua pääosassa.

Kaikki alkaa suunnittelusta, jossa käymme lävitse toiveesi ja palvelun yksityiskohdat.

Kuvauspäivänä vietämme kanssasi kolme tuntia. Tänä aikana Loihtimon ammattilainen tekee sinulle toiveidesi mukaisen meikin ja kampauksen. Minun tehtäväni taas on kuvata parhaat puolesi opastaen sinua vaihe vaiheelta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hetki-kuvaukset tehdään yhdessä Jyväskylän upeimmista sviiteistä Solo Sokos Hotel Paviljongissa. Olemme varanneet erillisen huoneen laittautumiselle ja sviitin itse kuvaukselle. Moderni, mutta aistikas sisustus, suurista ikkunoista tulviva valo ja avara tila tarjoavat ihanteelliset olosuhteet luoda upeita teoksia.

Boudoir-kuvat sopivat erinomaisesti henkilökohtaiseksi huomenlahjaksi. Muita sopivia käyttökohteita ovat esimerkiksi vuosipäivä-, tai syntymäpäivälahja. Joskus on myös hyvä olla upea vain ihan omaa itseään varten.

Kuvat eivät ole koskaan valmiita eivätkä oikein todellisiakaan näytöltä katseltuna. Siksi Hetki – boudoiriin sisältyy seitsemän aidolle taidepaperille vedostettua kuvaa elegantissa lahjarasiassa.

huomenlahja-paviljonki-3

huomenlahja-paviljonki-1

Muistathan ilmoittautua pikaisesti, sillä päivään mahtuu ainoastaan neljä kuvattavaa. Ilmoittautumiset jussi(at)jussikoskela.fi tai 040 829 0557.

Hetken hinta on 390€, joka sisältää suunnittelun, meikin, kampauksen, sviitin kuvaustilaksi, kuvauksen ja 7 taidepaperivedosta lahjarasiassa.

Hetki-asiakkaat saavat myös -10% alennuksen Jyväskylän Liivi- ja sukkapisteeltä sekä erikoistarjouksen hää/-polttarimajoitusta varten Solo Sokos Hotel Paviljongista.

Terveisin,
Jussi, Anni ja Salla
nauha