Jussi Koskela

ValokuvaajaPortfolioPalvelutOta yhteyttäBlogiFacebook
Jussi Koskela|

Esittely jatkuu vierittämällä sivua alaspäin

Jussi Koskela

Hei! Olen henkilö- ja hääkuvaukseen erikoistunut valokuvaaja Petäjävedeltä, Jyväskylän naapurista. Toimin päätyössäni kuvallisen ilmaisun parissa ja teen valokuvausta arki-iltaisin ja viikonloppuisin myös oman nimeni alla. Lisäksi järjestän valokuvausaiheisia koulutuksia yksityis- ja yritysasiakkaille sekä kirjoitan laitekokeiluja ja artikkeleja Sulantoblogiin. Oma koulutukseni on valokuvaajan ammattitutkinto.

Esittely jatkuu vierittämällä sivua alaspäin.
Hyppää seuraavaan osioon viereisistä linkeistä.

Yhteystiedot

Filosofia

Kuvaustyyliäni kuvaa parhaiten sanat kiireettömyys ja rauhallisuus. Pidän suunnitelmallisuutta ja suunnitelman huolellista toteutusta suuressa arvossa, helpottaahan se myös omaa työtäni kuvausvaiheessa.

Minua on myös aina kiinnostanut oman harrastukseni edistäminen lähiympäristössäni ja vähän laajemminkin. Näin ollen haluan näillä sivuilla avata mitä valokuvauksen opiskelu pitää sisällään ja kerron tarinoita joidenkin kuvien takaa.

Valo

Valo on valokuvauksen tärkein elementti. Valo piirtää kuvan ja yhdessä varjon kanssa se muotoilee kohteen katsojalle. Valokuvaajalle valo ja varjo ovat työvälineitä halutun kuvan toteuttamiseen.

Oman kuvauslaitteistoni olen kasannut harkiten kameroista ja salamoista, joilla valon hahmottaminen ja hallinta on mahdollisimman sujuvaa.

Muotokuvaus

Henkilökuvaus on se valokuvauksen muoto, joka innoitti minut opiskelemaan alaa ja luomaan valokuvaamisesta itselleni ammattia. Toisen ihmisen kuvaaminen on kiehtovan vuorovaikutteista ja teknisesti haastavaa.

Hienointa henkilökuvauksessa on kuitenkin kuvattavan tyytyväisyys hänen nähdessään huolella yhdessä luodut potretit.

Hääkuvaus

Hääkuvaus on mielenkiintoinen valokuvauksen laji. Hääpäivän tunnelma on ainutlaatuinen, ihmiset ovat pukeutuneet parhaimmilleen, kuvausympäristö on koristeltu kauniiksi... listaa voisi jatkaa loputtomiin. Hääjuhlassa pääsee kuvaamaan saman päivän aikana kymmeniä ihmisiä, potretteja, tilanteita ja tunteita.

Ei siis ihme, että vietän useimmat kesälauantaini vieraiden ihmisten hääjuhlissa. Tosin monetkaan parit eivät ole huolellisen suunnittelun ja kokonaisen juhlan kuvaamisen jälkeen niinkään vieraita. :)